Levanger 2011

Kristus kom til Levanger vestfra… - klikk for større utgave i PDFSlik begynner fortellingen som bandt den økumeniske jubileumsgudstjenesten på Levanger Torv søndag 4. september 2011 sammen. Over tusen deltakere fra alle kristne menigheter i Levanger var med. Hildegunn Eggen fremførte fortellingen, pastor Egil Svartdahl prekte, Nidarosdomens Guttekor og mange andre sang, fem nasjonale kirkeledere ba og velsignet – og Levangers befolkning fikk en stor gudstjenesteopplevelse til Levangers tusenårsfeiring.

Boken inneholder både fortellingen, Svartdahls manuskript, sangtekster og mange vakre bilder tatt av Roger Svendsen i Levanger-Avisa og andre. Omslaget består blant annet av Rigmor Brendes vakre Kristus-ikon.

Boken koster kr. 200,- og selges bl.a. på Rådhuset, Biblioteket, Norli Magneten og HiNT-Røstad.

0 kommentarer

0 kommentarer.

RSS

Beklager, kommentarfeltet er stengt.